Liiketoiminnan kehittämispalvelut

ER-tuki – palvelut yrityksille

Markkinointi ei ole myyntiä se on sen mahdollistamista

Asiakkuus ja yrityksesi

Haluaisitko käydä läpi asioita, jotka liittyvät yritystoimintaasi ja asiakkaisiin, asiakkuuteen, hinnoitteluun, markkinointiin, tuotteistamiseen vai onko aika jo katsoa jatkajia yritystoiminnalle? Me uskallamme olla rehellisiä kanssasi myös silloin kun pitää antaa vaikeampaa palautetta.

ER-tuki toimii pitkälti pienten ja keskisuurten yritysten kanssa – monilla eri toimialoilla. Teemme sisältöä eri markkinointikanaviin, suunnittelemme ja kehitämme yrittäjien kanssa liiketoimintaa sekä toteutamme pienkoulutuksia. Yksinkertaisen asian voi sanoa monimuotoisesti ja monimutkaisen asian yksinkertaisesti -tarvitsetko apua sisällöntuottamisessa – kotisivuille, mainoksiin…. vai haluatko tuotteistaa tai etsiä kehityskeinoja nykyiseen toimintamalliin.

Yli 30 vuoden ajalta kerätty liiketoimintaosaaminen monelta alalta antaa meille mahdollisuuden sparrata ja konsultoida, ja mikäli meistä ei ole apua – ei se myöskään maksa mitään. Eli maksat vain silloin, kun me pystymme auttamaan teitä.

Perusmarkkinointikonsultointi

Markkinointikonsultointi, sen sisältö ja kokonaisuus, ovat jokaiselle asiakkaalle erilaisia. Ensimmäinen tapaaminen on maksuton. Varsinainen konsultaation hinta on vähintään 500€.

Ota yhteyttä

Kievarintie 23
08700 LOHJA

+358 400 733469

kari.oksanen@ertuki.fi