eUrheilu organisaatio on kuin yritys

eUrheilun organisaatio on kuin mikä tahansa muukin yritys. Sillä on tavoitteita niin taloudellisessa kuin urheilullisessa mielessä, siksi sen kehittämiseen tarvitaan työkaluja ja palveluita.

Me haluamme olla mukana kehittämässä suomalaista e-urheilun ekosysteemiä tuomalla yhteen paikkaan tarjolle palveluita oman organisaation kehittämiseksi sen kaikilta osa-alueilta.

eUrheilu organisaatiot tarvitsevat kehitystä tulevaisuuden polkujen hallintaan ja analysointiin. Pelien valintaan, joukkueiden ja pelaajien hallintaan sekä kaikkeen toimintaa tukevan toiminnan hallintaan. Organisaatio ei ole vain pelaajien ja joukkueiden vetämistä ja omistamista vaan tulevaisuuteen katsovaa ja kehittävää toimintaa.

Palveluita organisaation kehitykseen

Tällä sivulla listaamme kauttamme saatavilla olevat palvelut. Jos oma organisaatiosi on kiinnostunut esillä olevista palveluista, ota suoraan yhteys palveluntuottajaan. Mikäli teillä on oma palvelu tai tuote, jonka haluatte esille kauttamme, ota yhteyttä lomakkeellamme.

Palvelut ja tuotteet / Services and poducts

Palvelut / services

Konsultointipalvelut

ER-tuki palvelee kaikenkokoisia organisaatioita organisaation kehityksen ja liiketoiminnan kehittämisen sekä tuotteistamisen alueilla

Tuotteet / Products

Tulossa…. To be revealed

Yhteistyössä

Tee sähköpostitilaus sivustolle

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset sivuston uusista artikkeleista.