Suomiesports vahvistuu edelleen

Viime vuonna toimintansa aloittanut Suomiesports selkeyttää toimintaansa ja vahvistaa rivejään. Uudeksi jäseneksi toimintaan tulee mukaan Jesse Halme Tampereelta. Jesse toimii YMCA Esports managerina ja toiminut aktiivisesti eurheilun parissa jo yli 17 vuotta, aina clanbasen ajoista lähtien. Hän on myös suorittanut ammattivalmentaja tutkinnon.

Jesse tuo meille lisää osaamista ja voimaa markkinointiin sekä verkostointiin, mitä Suomiesports Oy tarvitsee nyt ja tulevaisuudessa. Olemme Jessen kanssa selkeyttäneet lisää suomiesports.fi toiminnan tavoitteita sekä seuraavia askeleita eteenpäin mentäessä, kertoo Suomiesports Oy:n toimitusjohtaja Kari Oksanen.

Suomalainen kilpailullinen pelaaminen eli eurheilu on nyt kokemassa Suomessa toista tai kolmatta tulemistaan, riippuen tilastointitavasta. Suomiesports Oy haluaa olla kehittämässä lajin taustapalveluita ja ekosysteemiä.

Suomiesports Oy haluaa olla kehittämässä myös urapolkuja, jotka ovat mahdollisia eurheilun parissa. Laji on vielä nuori, mutta se kasvaa maailmanlaajuisesti eikä Suomi ole siinä mitenkään poikkeus. Laji tarvitsee paljon tukea niin toiminnallisesti kuin rahallisesti, ja me Suomiesports Oy:ssä kehitämme näitä tukipalveluita parhaamme mukaisesti.

Uudet palvelut

Suomiesports.fi sivusto on toiminut nyt puolisen vuotta tuottaen lähes päivittäin uutisia eurheilun maailmasta. Toimintaa on myös muissa kanavissa kuten Twitch, Facebook sekä Twitter.

Uudet palvelut, joita olemme juuri nyt tuomassa markkinoille liittyvät paikallisiin eurheilua tukeviin toimintoihin ja siihen uskoon, että kyllä tämä korona tästä vielä voitetaan ja paikalliset lan-tapahtumat palaavat kalenteriin. Lisäksi olemme luomassa eri tasoisia konsultointi ja koulutuspalveluita niin organisaatioille, kuin kunnille ja kouluille, kertovat Oksanen ja Halme.

Jesse liittyy Suomiesports Oy:n vahvuuteen uutena osakkaana vastuullaan verkostot ja markkinointi.

No Responses

    Vastaa