Visma pääyhteistyökumppaniksi korkeakoulujen e-urheiluliigaan

Ohjelmistoyhtiö Visma aloittaa korkeakouluille suunnatun Educational Masters Major -liigan pääyhteistyökumppanina. Tavoitteena on vahvistaa yhteyttä korkeakouluopiskelijoiden ja työelämän välillä.

Visma on raivannut tietään hiljalleen e-urheilukansan tietoisuuteen. Yritys on järjestänyt viime vuosina sekä kaikille avointa kilpailutoimintaa että oman henkilöstön viriketoimintaa yhteistyössä e-urheiluyhteisöjen kanssa. Visman oma työyhteisö pitää myös sisällään yritysliigassa (Kanaliiga) kilpailevia joukkueita.

Nyt e-urheiluyhteistyö laajenee korkeakouluopiskelijoille suunnattuun Educational Masters Major CS:GO -toimintaan pääyhteistyökumppanuuden merkeissä. Toiminnan tavoitteena on auttaa, vaikuttaa ja kehittää korkeakouluopiskelijoiden mahdollisuuksia löytää itselleen sopivia työharjoittelu- ja urapolkuja sekä työelämäverkostoja.

”Visman jatkuva kasvu ja toiminta ympäri Suomen tarjoavat opiskelijoille monenlaisia mahdollisuuksia päästä käsiksi heitä kiinnostaviin harjoittelutehtäviin ja siirtymään kohti työelämää. Meiltä löytyy lukuisia esimerkkejä urapoluista, jotka ovat alkaneet harjoittelusta, jatkuneet osa-aikaisilla tehtävillä opintojen aikana ja päätyneet kokoaikaiseen työsuhteeseen valmistumisen jälkeen. Yhteistyö korkeakouluopiskelijoille suunnatun toiminnan kanssa on ennen kaikkea loistava win-win-win -mahdollisuus”, kommentoi yhteistyötä Visman viestintäjohtaja Sanna Burton.

”Työelämää lähemmäksi opiskelevaa nuorta tuovien toimenpiteiden merkitys on kasvanut maailman etätyöhön ajaneen pandemian aikana. Opiskelijat ovat menettäneet kotona tapahtuvan korkeakouluelämän vuoksi valtavan määrän mahdollisuuksia ystävystyä ja verkostoitua omien opiskelijayhteisöjensä kanssa. Samaan hengenvetoon ovat kärsineet myös tilaisuudet päästä käsiksi opiskelijoiden tulevaisuuden kannalta elintärkeisiin työelämän verkkoihin. Visman kaltaisen yrityksen mahdollisuuksien tarjotin on kattava, ja erityisesti sen vuoksi Visma on loistava kumppani korkeakouluopiskelijoille suunnatun toiminnan kehittämiseen ja sen kautta vaikuttamiseen”, kommentoi liigaa järjestävän SJ Esportsin urheilutoimenjohtaja Otto Takala.

Korkeakoulujen väliseen liigaan ilmoittautuminen aukeaa 1.9.2021.

Educational Masters on eri kouluasteille suunnattu elektronisen urheilun lajien harraste- ja kilpailutoiminta. Toiminta pilotoitiin syksyllä 2020 toiselle asteelle suunnatulla Educational Masters Minor CS:GO -koululiigatoiminnalla. Ensimmäiselle Minor CS:GO kaudelle otti osaa yhteensä 48 toisen asteen oppilaitosjoukkuetta. Toiminta jatkui menestyksekkäästi toisen kauden merkeissä keväällä 2021, tällöin toimintaan pilotoitiin mukaan myös korkeakouluille suunnattu Educational Masters Major CS:GO -liigatoiminta. Onnistuneiden pilottikausien johdosta koululiiga jatkaa kasvuaan syksyllä 2021 tuoden mukanaan uusia lajeja ja yläkouluille suunnatun Junior-sarjatason kilpailutoiminnan.

Lisätietoa liigasta: rushmode.gg/educationalmasters

Lähde: MyNewsDesk

No Responses

    Vastaa